15 oktober 2017

Boekhandel Van Remortel in Hulst

Het boek is nu ook te koop bij boekhandel Van Remortel, Gentsestraat in Hulst, en gisteren, op weg naar het concert in de Basiliek, zagen we de boeken al in de etalage liggen.

De Pastorale, ontelbare keren besluisterd tijdens het samenstellen van het boek, vormde uiteindelijk ons slotaccoord, de foto is gemaakt voor ons pand en zoals Rinus over de symfonie schreef: "Dichter bij de natuur kun je muzikaal niet komen."

Familie Van Remortel en Rinus Meesen, directeur Festval van Zeeuwsch-Vlaanderen, bedankt.

info@inputoutput.nl voor alle informatie.

 

13 oktober 2017

Nu al de Zeeuwse grens over

De allereerste particuliere bestelling via de mail kwam uit Belgie, hoe leuk is dat. Dan op 9 oktober tijdens de première van de film 'Weg van jou' in Tuschinski Amsterdam en op 10 oktober bij CineCity in Terneuzen werden er enkele exemplaren overhandigd namens de drie Zeeuws-Vlaamse burgemeesters aan onder andere de regisseur Jelle de Jonge.

Gisteren lazen we dat het boek 'De Drager' van Jan Vantoortelboom één van de zes genomineerde titels is voor de Zeeuwse Boekenprijs 2017. Op pagina 188 en 189 van ons fotoboek smelten teksten uit zijn boek 'De man die haast had' samen tot een rustmoment. We feliciteren Jan met de nominatie.

Tijdens het samenstellen van het boek, luisterden we vaak naar de 'Pastorale' van Beethoven en hebben we de laatste twee pagina's gewijd aan deze symfonie.De foto is voor ons huis gemaakt. Op 14 oktober aanstaande brengt Sinfonia Rotterdam XL met solist Daniel Röhm deze Symfonie nummer 6 ten gehore in de sfeervolle Basiliek in Hulst. Kaarten bestellen via zeelandtheaters.nl

Het boek natuurlijk via info@inputoutput.nl

09 oktober 2017

Bestellen ..... heel eenvoudig

Je kunt nu het boek bestellen of informatie vragen via info@inputoutput.nl 

Of het boek nu voor jezelf is of bedoeld als cadeau, we pakken het graag mooi voor je in. Het boek kost E 34,95

07 oktober 2017

Leverbaar

Het foto- citatenboek Caleidoscopisch Zeeuws-Vlaanderen is leverbaar. Drieëntwintig quotes of teksten over Zeeuws-Vlaanderen en meer dan tweehonderd foto's in full color van de drie gemeenten.

Als geschenk of om ons bijzonder stukje Nederland te promoten. Het licht, de kleuren, de grenzen, de skyline, de rust en de ruimte, het water, de velden, dichtbij en veraf. In zijn hoorcollege 'Typisch Nederland Typisch Maarten' vindt hij zich te oud om te verhuizen, maar zelfs hij roemt in één adem het woongenot in Zeeuws-Vlaanderen. 

 

 

05 oktober 2017

Het verlossende telefoontje

Vanochtend om acht uur kregen we een telefoontje van de drukkerij. De vrachtwagen met de boeken was gearriveerd. De regen kwam die ochtend met bakken uit de lucht, maar tijdens het lossen scheen de zon volop. Vandaag konden we eindelijk boeken wegbrengen en versturen. 's Avonds naar de voormalige Katholieke Kerk in Axel waar alle kunstenaars druk bezig waren met het inrichten van de tentoonstelling voor het concert op 15 oktober. We sluiten deze dag tevreden af.

 

01 oktober 2017

Leverdatum

Deze week hebben we de definitieve datum doorgekregen waarop de boeken worden geleverd: 5 oktober 2017. Eerder lieten we de namen zien van de drieentwintig personen die een quote of een tekst hebben aangeleverd. Het boek heeft een hardcover, is full-color en bevat 212 pagina's.

Op 15 oktober zijn we door Kunst in Frames uitgenodigd om met het boek aanwezig te zijn bij een koffieconcert van de New Adventure in Axel, met medewerking van dansschool Let's Dance. Naast muziek en dans zijn er ook kunstwerken te zien die deze middag nog aantrekkelijker zullen maken om het concert te bezoeken.

20 september 2017

Te nemen stappen

Na de correcties van de drukproef, moesten we ook nadenken over verzendmateriaal, adresstickers, boekenleggers, inpakmateriaal. Leuke dingen om te regelen en om de eindfase extra glans te geven. Iedereen eindelijk kunnen informeren dat het boek nu toch echt binnenkort leverbaar is. 

Ook de verkoop is gestart, reserveren kan nu, stuur ons een bericht en wij regelen de rest. Verkoopprijs E 34,95, in oktober en november 2017 gratis verzending.

18 september 2017

Eindfase

Met plezier kijken we terug op het afgelopen jaar. Natuurlijk met vallen en opstaan, een enkele teleurstellingen maar vooral hoogtepunten en de vele leuke contacten.

Deze week viel er een brief van de Koningklijke Bibliotheek, afdeling Documentverwerking en Depot van Nederlandse Publicaties in de bus met het verzoek om het uit te geven boek op te sturen. Ze schreven: "De door u gedeponeerde publicaties zullen blijvend deel uit maken van het collectieve erfgoed van Nederland, zoals dat door de KB in opdracht van de Nederlandse overheid wordt verzameld."  Dit delen we graag met iedereen die een bijdrage aan het boek heeft geleverd.

Afgelopen maanden helaas nog enige vertraging opgelopen, maar de gedrukte pagina's liggen inmiddels bij de boekbinder, dus kijken we met nog meer plezier uit naar het eindresultaat. Het foto- citatenboek ligt nog niet in de winkel, maar wil je een exemplaar reserveren dan kun je dat via info@inputoutput.nl laten weten en regelen wij de rest. De verkoopprijs is E 34,95

 

 

07 augustus 2017

Sluis aan kop

Na een periode aldus van zwoegen om iedereen op de lijst persoonlijk te benaderen, volgde een tijdspanne van wachten en reageren; de aangekondigde tijd van twee maanden werd niet gehaald. Niet iedereen was ook bereid een bijdrage te leveren. Uiteindelijk hebben we drieëntwintig teksten ontvangen en er voor gekozen om de proza te verwerken in foto's. 

De allereerste reactie, snel en spontaan, ging over Sluis. Bedankt Dik T.

02 augustus 2017

Persoonlijk benaderen

Een lijst met circa dertig namen. Schrijvers, kunstenaars, artsen, ondernemers betrekken bij een fotoboek over Zeeuws-Vlaanderen. Joke Naughton van Tekstbuffet was stellig tijdens de eerste bespreking: 'Iedereen persoonlijk benaderen.'

Nog voor we begonnen was er al sprake van een writer's block, aangestaard door een angstaanjagend leeg weergavevenster. Terwijl het water overvloedig door de Westerschelde stroomde, kampten wìj met onmiddellijke droogte. Huib reageerde zakelijk en wilde gewoon beginnen, maar ik was, zoals meestal, gefocust op inspiratie.

Om het hoofd te bieden aan het probleem, zocht ik de oplossing in research en boeken. Meerdere schrijvers op de lijst, dus meteen aan de slag ...... met lezen en fotograferen.